Palabras de Amauta

Tuesday, April 10, 2007

NÚRIA PÓRTULAS, LLIBERTAT

INFORMEM
El passat dimecres 7 de febrer del 2007 Núria Pórtulas, de Sarrià de Ter, va ser detinguda i empresonada per una falsa imputació de pertineça a organització terrorista, preparada i executada per l’Àrea Central d’informació interior del Mossos d’Esquadra depenents d’Iniciativa-Els Verds-Esquerra Unida i Alternativa.
L’Audiència Nacional ha empresonat preventivament la Núria, a l’espera del resultat de les investigacions del Mossos. Així en una aplicació a petita escala de la guerra preventiva, primer es deté i després s’investiga.
No telerarem que es criminalitzi ni la solidaritat amb les persones preses ni tampoc cap tipus de plantejament ideològic. Al mateix temps que denunciem la persecució política del Mossos d’Esquadra cap a les persones i moviments més combatius de les nostres comarques.
Convençuts que la imputació de terrorisme de la Núria no és més que un nou muntatge policial del Mossos d’Esquadra, i demostrant tota la nostra solidaritat i suport a la nostra companya

EXIGIM
A l’Audiència Nacioanl, la inmediata llibertat de la Núria Pórtulas i l’arxiu d’aquesta investigació.
Al Departament d’Interior, el reconeixement de la innocència de la Núria, el tancament del muntatge policial, la fi de la criminalització de les persones i moviments combatius i concretament de la solidaritat amb les persones preses i la dimisssió dels responsables polítics d’aquesta operacií policial.

NÚRIA LLIURE, LLIURES TOTS I TOTES

Text de suport a la Núria Pórtulas
Més informació a www.elsud.org/nuria

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis
Estadisticas Gratis